
ACTIVITAT FINALITZADA
Descripció
Dos personatges dirigiran aquesta activitat interpretada que consta de 4 accions que pretenen posar de manifest els problemes de salut que la població acusa en major mesura a causa dels mals hàbits alimentaris.
Les temàtiques que es desenvoluparan seran les següents:
- El sucre present en els aliments i els seus efectes.
- La sostenibilitat en funció dels productes que consumim.
- Els additius i altres afegits presents en els aliments.
- El cuinat i preparació d’aliments saludables.
Les accions plantejades consten de 3 parts:
- Introducció. A la que es planteja, des d’un punt de vista teòric, els problemes en qüestió.
- Pràctica. En aquesta segona part treballarem el contingut exposat anteriorment però des d’un punt de vista més visual i pràctic, en contacte directe amb els elements analitzats.
- Experimentació. Finalment realitzarem una activitat completament pràctica en la qual els participants podran comprovar o aplicar de primera mà els coneixements adquirits.
Objectius
Adquirir hàbits saludables per a tant per a l’organisme com per al planeta. Descobrir els ingredients ocults del nostres aliments. Aprendre a llegir les etiquetes dels aliments.
Adreçat a
EP 4-6 / ESO 1-4
Calendari i Horari
Durant tot l’any.
Horari. 4 sessions, adaptables matí o vesprada. També es pot adaptar a una única sessió.
Aportacions del Ajuntament
Personal i materials.
Observacions
25 alumnes per sessió
Informació
962 085 206
Presencial.
