Project Description
ALIMENTA UN CERVELL BRILLANT

Descripció
Esta activitat explora la relació entre l’alimentació i el rendiment acadèmic, i destaca com influïxen els hàbits nutricionals en la concentració, la memòria i l’energia. A través de dinàmiques interactives, els participants aprendran quins aliments afavorixen la funció cognitiva, com evitar la fatiga mental i la importància d’una bona hidratació. Una oportunitat per a descobrir com la nutrició pot potenciar l’aprenentatge i el benestar a l’aula. Es destacarà la importància del desdejuni en el rendiment, dels nutrients essencials com els àcids grassos omega-3, el ferro i les vitamines del grup B, l’impacte de l’excés de sucre o la falta d’hidratació o la rellevància dels menjars escolars.
Objectius
- Comprendre la relació entre alimentació i rendiment acadèmic.
- Promoure hàbits alimentaris saludables en edats primerenques.
- Conscienciar sobre l’impacte del consum d’aliments ultraprocessats.
- Fomentar la hidratació com a factor clau per al rendiment intel·lectual.
- Desenvolupar estratègies pràctiques per a millorar l’alimentació diària.
Adreçat a
Calendari i horari
- Es desenvoluparà d’octubre a juny en horari de matí.
- La duració estimada és d’1 hora i mitja.
Aportacions del Ajuntament
- Tècnic de promoció de la salut
- Tècnic/educador en salut
- Material didàctic
Observacions
Se sol·licita confirmar l’assistència al voltant de dos setmanes abans de l’activitat.
Informació
Persona de contacte: Josep Antoni Martí Bovea.
Servici de Sanitat i Consum.
Secció de Promoció de la Salut.
Telèfon: 962082346
ODS relacionats amb el programa



