>>>VII Campanya educativa “*MUTIS… CONTROLA EL TEU SOROLL 2017-2018”
VII Campanya educativa “*MUTIS… CONTROLA EL TEU SOROLL 2017-2018” 2017-09-20T11:11:24+00:00

Project Description

VII Campaña Educativa “MUTIS… CONTROLA TU RUIDO 2017-2018”

VII Campanya educativa “*MUTIS… CONTROLA EL TEU SOROLL 2017-2018”

Foto: Cedric Brule

Descripció

S’ofereix la possibilitat de participar en diversos concursos amb la finalitat de que l’alumnat reflectisca la seua visió i possibles solucions sobre la problemàtica del soroll. Els temes destacats d’aquesta campanya seran traslladats a l’alumnat a través de la peculiar família Mutis. Entre aquests temes destaquen: el so de la meua ciutat, conseqüències de la contaminació acústica, control del soroll i mesures preventives, que seran contemplades amb tallers de conscienciació (tot açò desenvolupat per personal tècnic ambiental).
S’ofereix la possibilitat de realitzar els tallers de conscienciació en diferents espais:

  • per a l’alumnat de 5º i 6º de primària, la campanya es desenvoluparà en les instal·lacions del centre escolar ja siga en un aula, al gimnàs o a el sala d’actes (dependrà de la disponibilitat i elecció del centre). També poden realitzar els tallers a les instal·lacions de Naturia, amb una sol·licitud prèvia.
  • per a l’alumnat de 1º i 2º de secundària el desenvolupament de la campanya i els seus tallers formatius es durà a terme a les instal·lacions tècniques del Servei de Contaminació Acústica situat en l’avinguda de França nº 60 o en les instal·lacions de Naturia, un lloc d’exposició i divulgació del medi ambient urbà que compta amb diverses aules on poder realitzar tallers i activitats, dins del jardí del Turia, entre l’avinguda Manuel de Falla i el passeig de la Petxina.

Objectius

Conscienciar l’alumnat de les causes i efectes del soroll a fi de contribuir a una millor qualitat de vida.

Adreçat a

EP5, EP6, ESO1, ESO2

Calendari i horari

La campanya es realitza d’octubre a març i en l’horari concertat entre el personal tècnic i els centres educatius.

Aportacions del Ajuntament

Tot el material és aportat per l’ajuntament en el moment de la realització del taller, sense cap cost per als col·legis.

Observacions

  • El taller pot realitzar-se a les instal·lacions mateixes del col·legi demandant, a les instal·lacions de Naturia (llit del riu) o a les instal·lacions del Laboratori Municipal, siti a l’avinguda de França, 60.
  • Els possibles desplaçaments van a càrrec del col·legi.

Informació

Una vegada realitzada la inscripció, es remetrà als centres interessats un formulari per a recopilar informació sobre els interessos de la campanya.