XXIII Campanya “Per una Ciutat en Convivència” 2017-09-20T14:01:19+00:00

Project Description

XXIII Campanya “Per una Ciutat en Convivència”

XXIII Campaña

Foto: Aaron Burden

Descripció

Esta Campanya, en el seu aspecte educatiu, desborda l’estricte marc escolar, atés que els treballs s’exposen per tota la ciutat projectant i convocant a la ciutadania a una reflexió comú. En efecte, convida a la reflexió, a l’anàlisi i a la recerca o reforçament de valors i pautes de socialització que la nostra societat demanda. L’Ajuntament, com a institució democràtica, i la Regidoria d’Educació, com a organisme creador i dinamitzador de propostes educatives, prosseguixen en la seua tasca de propiciar la reflexió entre els seus ciutadans/es. De tots/totes els ciutadans/es, xiquets/es, jóvens i adults depén que aconseguim “Una Ciutat en Convivència”.

Objectius

  • Sensibilitzar a la ciutadania a partir de dibuixos elaborats per els/les alumnes de centres educatius, potenciant una educació de valors humans i cívics en els diferents àmbits de la vida quotidiana.
  • Potenciar el tipus de valors i actituds, d’obligacions i drets pels quals es regixen els/les ciutadans/es en una societat democràtica.
  • Educar per a la convivència i el compromís social.
  • A partir del tema triat per a la Campanya, que es comunicarà en les bases de convocatòria, relacionar-ho amb els distints continguts del currículum escolar, possibilitant així, una anàlisi més globalitzada de la realitat.

Adreçat a

BC1, BC2, CEE, CFS, EAI, EI3, EI4, EI5, EP1, EP2, EP3, EP4, EP5, EP6, ESO1, ESO2, ESO3, ESO4, F.P.B, UP

Calendari i Horari

Durant el tercer trimestre del curs escolar.

Aportacions del Ajuntament

  • Cartells oficials de l’Ajuntament de València per a la realització dels treballs.
  • Disponibilitat de Mobiliari Urbà de la ciutat per a l’exposició dels treballs dels participants.
  • Coordinació i difusió Projectes Educatius.
  • Premis segons les Bases.

Observacions

Les bases de la convocatòria es podran consultar en la pàgina web de l’Ajuntament. Tramitació de sol.licituds. La sol·licitud de participació en esta Campanya s’haurà de tramitar a partir de la publicació oficial de les bases. Es comunicarà la publicació de les bases per correu electrònic als centres educatius de la ciutat.

Informació

962084283 – 962082146

Logotipo de la Regidoria de Educación.