>>>Visita al centre de gestió de trànsit de l’ajuntament de valència
Visita al centre de gestió de trànsit de l’ajuntament de valència 2017-09-11T12:19:24+00:00

Project Description

Visita al centre de gestió de trànsit de l’ajuntament de valència

Visita al centre de gestió de trànsit de l’ajuntament de valència

Descripció

Este programa de l’Ajuntament de València oferix als participants conéixer i valorar l’existència d’un servici important que realitza l’Ajuntament: la gestió de la mobilitat de vianants, bicicletes, transport públic i vehicles en la ciutat a través del Centre de Gestió de Trànsit, ubicat en el complex de Tabaquera. En la visita al Centre de Gestió de Trànsit, un tècnic especialitzat mostrarà com està estructurat, de quina tecnologia es disposa i com es distribuïx el treball en equip per a: regular els temps de verd dels accessos a un encreuament regulat amb semàfors, la detecció i gestió d’accidents junt amb Policia Local, l’enviament als panells de la ciutat, a la Web i a les xarxes socials de tota la informació de trànsit en temps real, etc. Com a suport es projectarà un vídeo explicatiu referent a estos temes. En una segona part de la visita s’explicaran les normes de seguretat vial tant per a vianants com per a conductors, i es mostraran vídeos d’accidents de trànsit ocorreguts en la ciutat. D’ells s’extrauran les causes i es veurà com evitar-los, reflexionant i aprenent així sobre les normes bàsiques de seguretat vial.

Objectius

Mostrar als participants el funcionament del sistema de regulació i informació de trànsit de l’Ajuntament de València i els mitjans tècnics i humans de què es disposa. Aprendre les normes bàsiques de seguretat i educació vial i les conseqüències que té el no complir-les.

Dirigido a

AMPA, BC1, BC2, CEE, CFS, EAI, EP5, EP6, ESO1, ESO2, ESO3, ESO4, F.P.B, FPA, PRF, UP

Calendari i Horari

Todos los miércoles a las 10:00 horas

Aportacions del Ajuntament

  • Plànol amb l’estructura del Carril Bici i totes les estacions de Valenbisi
  • Plànol amb l’estructura de línies d’EMT de València
  • Assessorament tècnic

Observacions

Les visites es poden fer en grups de fins a 24 alumnes, ja que es disposa d’una sala annexa al Centre de Gestió de Trànsit amb 24 seients, i té una duració aproximada d’entre 1 i 1,5 hores, depenent de les preguntes dels participants. Localització: Ajuntament de València, C/ Amadeu de Savoia 11, 46010 València. Es requerix un responsable de l’escola que acompanye al grup.

Informació

962084283 – 962082146

Logotipo Servici Mobilitat Sostenible