>>>VIII Campanya educativa “MUTIS… CONTROLA EL TEU SOROLL 2018-2019”
VIII Campanya educativa “MUTIS… CONTROLA EL TEU SOROLL 2018-2019” 2018-09-03T13:15:27+00:00

Project Description

VIII Campanya Educativa “MUTIS… CONTROLA EL TEU SOROLL 2018-2019”

VII Campanya educativa “*MUTIS… CONTROLA EL TEU SOROLL 2017-2018”

Descripció

Des de la Delegació de Qualitat i Anàlisi Mediambiental, Contaminació Acústica i Platges de l’Ajuntament de València volem convidar el seu centre a participar en la campanya educativa “Mutis, Controla el teu soroll”.

Els temes destacats d’aquesta campanya seran traslladats a l’alumnat a través de la peculiar família “Mutis”. Entre ells destaquen: el so en la meua ciutat, conseqüències de la contaminació acústica i control del soroll i mesures preventives, que seran completades amb activitats pràctiques, com ara l’ús i mesurament de nivells sonors amb sonòmetre, joc de transmissió de so…, tot açò desenvolupat per personal tècnic ambiental.

S’ofereix la possibilitat de realitzar els tallers en diferents espais:

  • Per a l’alumnat de 5é  i 6é de primària la campanya es desenvoluparà en les instal·lacions del centre escolar, ja siga en un aula, en el gimnàs o en la sala d’actes. Açò dependrà de la disponibilitat i elecció del centre.
  • També poden realitzar els tallers en les instal·lacions de Naturia, en aquest cas es pot completar l’activitat amb algun dels tallers i/o exposicions que s’ofereixen en Naturia.

Naturia és un lloc d’exposició i divulgació del medi ambient urbà que compta amb diverses aules on poder realitzar tallers i activitats, dins del Jardí del Túria, entre l’avinguda de Manuel de Falla i el passeig de la Petxina.

Objectius

Conscienciar a l’alumnat de les causes i efectes del soroll a fi de contribuir a una millor qualitat de vida.

Adreçat a

EP5, EP6

Calendari i horari

La campanya es realitza d’octubre a març prèvia inscripció dels col·legis i l’horari serà concertat prèviament amb el centre.

Aportacions del Ajuntament

  • Material pedagògic aportat per l’ajuntament en el moment de la realització del taller (sense cost per als centres).
  • Personal tècnic ambiental

Observacions

  •  El taller pot realitzar-se bé en les instal·lacions del centre demandant o en les instal·lacions de Naturia. Es prega que en l’apartat de “Observacions” de la inscripció indiquen la preferència del lloc de realització.
  • Els desplaçaments fóra del centre són a càrrec del col·legi

Informació

Qualsevol dubte pot ser consultada en el telèfon 962082214 preguntant per Isabel