>>Totò. Cinema Escolar Itinerant (edició Algirós)
Totò. Cinema Escolar Itinerant (edició Algirós) 2017-09-06T16:22:38+00:00

Project Description

Totò. Cinema Escolar Itinerant (edició Algirós)

Totò. Cine Escolar Itinerante (edición Algirós)

Descripció

Ens trobem davant d’un món cada vegada més ple d’imatges procedents de l’anomenada hiperrealitat: publicitat, mitjans de comunicació, xarxes socials, etc. Esta proliferació posa de manifest la necessitat d’aconseguir que els xiquets i les xiquetes adquirisquen les eines necessàries per a desenvolupar una actitud crítica que els permeta desxifrar i analitzar el contingut de les imatges que reben diàriament. En este taller, l’alumnat deixa de ser exclusivament receptor per a convertir-se en emissor de missatges a través d’un dels vessants més lúdics de l’audiovisual, el cinema. L’alumnat del taller realitzarà un curt en el qual s’explicaran les històries del barri i per a això hauran de realitzar diverses funcions de tipus tècnic i artístic. El doble repte del taller suposa generar un producte audiovisual que arribe a projectar-se al festival que serà la culminació del projecte.

Objectius

  • Promoure l’educació audiovisual de la joventut a través del cinema
  • Fomentar la realització d’activitats culturals als barris
  • Contribuir a la inclusió social i cultural a través d’un esdeveniment lúdic i didàctic

Dirigit a

EP5, EP6

Calendari i horari

Programa d’1 sessió (en cada classe), de 1h 30′ minuts cadascuna, durant el segon o tercer trimestre del curs escolar en horari lectiu, 4 sessions en divendres de 17:00 a 19:30 i 6 sessions intensives els dissabtes de 9:00 a 14:00.

Aportacions de l’Ajuntament

Equip educadors/es i material audiovisual necessari per a la realització del taller i el festival.

Observacions

A causa de la singularitat del programa a l’inici de curs es realitzarà una reunió informativa amb els centres educatius pertanyents al districte d´Algirós.

Al llarg dels cursos següents el projecte realitzarà un recorregut itinerant pels diferents barris de València.

Información

962082146 – 962084283