Hort escolar ecològic 2017-12-18T12:47:41+00:00

Project Description

Hort escolar ecològic

Huerto escolar ecológico

Foto: Farsai

Descripció

L’hort escolar és una ferramenta educativa de caràcter potencialment transversal al projecte educatiu del centre. L’interés de l’alumnat en activitats no formals i a l’aire lliure afavoreix un aprenentatge més dinàmic i profund. El curs està orientat a persones docents i a qualsevol persona encarregada de la gestió d’un hort escolar o col·lectiu. Serà impartit per professionals amb més de 12 anys d’experiència en el camp de l’educació ambiental i l’agricultura ecològica. Contingut principalment pràctic centrat en els aspectes més útils i didàctics de la posada en marxa i gestió d’un hort escolar. El programa inclou sessions teòriques i molta pràctica.

Objectius

  • Capacitar a les persones participants per a la gestió d’un hort escolar.
  • Identificar i formar en les capacitats de millora de projectes en marxa.
  • Identificar i aprendre a desenvolupar les potencialitats de l’hort escolar dins del projecte de centre i per a les diferents matèries.

Adreçat a

PRF

Calendari i Horari

El curs s’impartirà del 18 al 21 de setembre, i constarà de 4 sessions de vesprada, en horari de 17 a 20 h.

Aportacions de l’Ajuntament

  • Educadors/es i espai d’impartició.
  • Material didàctic.

Observacions

Lloc: La part d’aula es farà a les instal·lacions de l’antic Escorxador de Godella. La part d’hort es farà al camp demostratiu de Sembra en Saó, a pocs metres de l’aula. La darrera sessió tindrà lloc als Horts Municipals de Sociòpolis (La Torre, València)

Informació

605 255 160