Espai Inter religiós 2019-07-17T11:13:33+00:00

Project Description

Espai Inter religiós

Xarxa Apuja el To Contra el Racisme

Xarxa socioeducativa en la ciutat de València per a la prevenció de conductes de racisme, xenofòbia i intolerància, des de la promoció de valors cívics de convivència i tolerància i l’aprenentatge d’eines per a la prevenció d’actituds violentes derivades d’actituds racistes

Menjar variat és menjar sa

Descripció

És un projecte de sensibilització en l’àmbit educatiu que busca donar a conéixer la diversitat religiosa que existix a la ciutat amb la finalitat de previndre, en el futur, qualsevol tipus de conflicte o rebuig com els que es viuen en l’actualitat a causa del desconeixement, els prejudicis i els discursos intolerants i xenòfobs.

L’Espai Interreligiós pretén ser un referent que representa, a la ciutat de València, una societat diversa, multiètnica, interreligiosa i intercultural. El projecte estarà en un espai d’exposició permanent (visites guiades) compost per diversos panells amb fotografies i textos explicatius de les religions més practicades a la ciutat de València. L’exposició comptarà amb la projecció d’un curtmetratge de 10-15 minuts de duració.

Objectius

Sensibilització sobre la diversitat cultural i religiosa en la ciutat de València i la necessitat de fomentar un diàleg inter religiós per a previndre conflictes i acabar amb prejudicis i estereotips que perjudiquen la convivència social.

Adreçat a

BC1, BC2, CFS, ESO1, ESO2, ESO3, ESO4, UP

Calendari i horari

Novembre 2019 a maig 2020

Aportacions de l’Ajuntament

Servicio Jesuita a Migrantes

Visites guiades

Observacions

Desplaçament a SJM Gran Via Ferran el Catòlic, 78

Informació

Servici de Cooperació al Desenvolupament i Migració
962087471 – 962087430
rstcontraelracismo@valencia.es
RECORDEU QUE TENIM MATERIALS AUDIOVISUALS AL VOSTRE ABAST

Logo regidoria de sanitat salut promoció de la salutLogo regidoria de sanitat salut promoció de la salut