>>>El retorn de Pari. Xarxa Apuja el To contra el Racisme
El retorn de Pari. Xarxa Apuja el To contra el Racisme 2018-07-13T12:01:03+00:00

Project Description

El retorn de Pari. Xarxa Apuja el To contra el Racisme

Tots/es a una per la Diversitat

Descripció

L’activitat consisteix en un “contacontes” dinàmic, on utilitzarem un material visual i atractiu per a l’alumnat d’Infantil. Es tracta d’un conte realitzat en làmines, on es representa per imatges la tornada  a casa del nostre personatge, Pari, on  expliquem la seua experiència en alguns països, mostrant a la vegada, elements propis de cada zona, d’esta manera toquem més d’a prop la realitat i aconseguim donar més dinamisme a l’activitat. Després d’una xicoteta reflexió final, pintarem per equips un mural on apareixerà representat el món, així com el recorregut de Pari en el conte. perquè el mural, es quedarà en l’aula i servirà per a afegir al llarg del curs elements culturals dels països visitats.

Objectius

  • Fomentar la responsabilitat individual, perquè els/les menors utilitzen els valors transmesos en la sessió en la seua vida quotidiana.
  • Fomentar l’empatia i el respecte com a base per a una bona convivència.

Adreçat a

EI3, EI4, EI5

Calendari i Horari

Curs escolar. 1 sessió de 45 minuts

Aportacions de l’Ajuntament

  • Material
  • Monitores de Jarit i La Casa Grande

Observacions

La Xarxa Apuja el To contra el Racisme

És una xarxa municipal  d’entitats socials  y centres educatius que treballen conjuntament  per acabar amb el racisme i la xenofòbia en l’entorn escolar. Els centres que formen part de la xarxa poden sol·licitar diferents serveis a les entitats com orientació i suport en conflictes o situacions de violència, tallers per a l’alumnat, formació i recursos per al professorat, formació d’agents de convivència i qualsevol activitat que permeta la millora de la convivència així com l’eradicació de conductes racistes i / o discriminatòries als centres.

Si ENCARA NO formes part de la xarxa, pots sol·licitar una de les activitats o tallers disponibles amb l’alumnat per a centres no inscrits, i conèixer els nostres recursos. D’aquesta manera, a més del taller, rebràs informació del funcionament de la resta de serveis que podràs sol·licitar una vegada inscrit el centre a la xarxa. Des de que el centre educatiu passe a formar part de Xarxa APuja el To, podrem començar a treballar conjuntament en objectius més a llarg termini per a la millora de la convivència en el centre, i per a acabar en aquelles situació de DISCRIMINACIÓ als centres educatius.

Informació

Servici de Cooperación al Desenvolupament i Migració

962087471 y 962087430