Educació ambiental en Alquería Félix 2018-09-03T11:24:24+00:00

Project Description

Educació ambiental en Alquería Félix

VALENTIA, la vida en una ciudad romana

Descripció

Es tracta d’un programa d’educació ambiental que la Regidoria de Joventut ofereix a la infància i la joventut, amb l’objectiu de donar a conèixer l’estudi dels ecosistemes i el desenvolupament sostenible. Per a açò es realitzen diferents activitats.

En l’aula urbana situada en la Alquería Félix del Parc de Marxalenes, es desenvolupa un projecte tant ambiental com a social, amb la finalitat d’oferir a través del coneixement del mitjà urbà i de l’horta valenciana, les pautes per a afavorir el desenvolupament sostenible.

Amb aquesta activitat es tracten temes com la vida tradicional en l’horta, l’ús responsable dels recursos, el desenvolupament sostenible, la disminució i tractament adequat dels residus.

La Alquería Félix reprodueix la llacuna, el ullal que l’alimenta i l’ecosistema que els envolta, amb la pretensió d’acostar una mica a el “Parc natural de L’Albufera”. D’aquesta manera, és possible conèixer la seua formació, la seua fauna, la seua flora, les seues amenaces actuals i la importància de la seua conservació. Visitant la Alquería de Félix els col·lectius es traslladaran a la vida en l’horta de València, aprendran com era la vida tradicional en l’horta i com ha canviat el paisatge i la forma de vida en amb prou faenes 40 anys.

Objetius

  • Donar a conèixer a la població jove diferents ecosistemes que es poden trobar en el municipi.
  • Conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de la cura mediambiental.
  • Acostar a la joventut la cultura valenciana.

Adreçat a

BC1, BC2, CEE, CFS, EI3, EI4, EI5, EP1, EP2, EP3, EP4, EP5, EP6, ESO1, ESO2, ESO3, ESO4, F.P.B

Calendari i horari

Les activitats es realitzaran de setembre a juny

Aportacions de l’Ajuntament

Promoció, difusió i gestió del projecte.

Informació

Parc de Marxalenes
46009 València
Telèfon: 96 327 40 83
Correu electrònic: ojuventud@valencia.es

Logotipo de la Regidoria de Educación.