Divercinema 2018-07-13T11:51:00+00:00

Project Description

Divercinema

Divercinema

Descripció

La Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació, presenta la X Edició del Divercinema. El projecte pretén anar més enllà d’exhibició fílmica per a la recepció passiva dels participants. Persegueix generar dinàmiques socioeducativas, amb implicació de l’alumnat i  professorat  assistents, que promoguen la consciència de la diversitat cultural, el respecte a la diferència i la construcció de la cohesió i la convivència social.

Objectius

Generar dinàmiques socioeducatives que promoguen la consciència de la diversitat cultural, estimular la solidaritat amb els refugiats, el respecte a la diferència i la construcció de la cohesió i la convivència social.

Adreçat a

BC1, BC2, ESO1, ESO2, ESO3, ESO4, F.P.B, UP

Calendari i Horari

Del 12 al 16 de novembre de 2018, en horari aproximat de 9:45 a 12:30.

Aportacions de l’Ajuntament

Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració:

  • Sessió de cinema gratuïta per a grups educatius
  • Guia didàctica en format digital

Observacions

Utilitzant “la gran pantalla” com a estratègia didàctica, pretenem oferir elements d’anàlisis que ens permeten conèixer altres realitats i fomentar una mirada més crítica d’aquells aspectes que poden contribuir a un món més just.
En aquesta desena edició de Divercinema es projectarà el llargmetratge francés “La jaula dorada” una pel·lícula dirigida per Ruben Alves, estrenada al 2014.

Lloc: Filmoteca de la Generalitat Valenciana

Informació

Servici de Cooperació al Desenvolupament i Migració
Carrer del Pou, s/n
962087430-962087471

placooperaciomigracio@valencia.es