Divercinema 2017-09-20T16:12:23+00:00

Project Description

Divercinema

Divercinema

Foto: Hans Eiskonen

Descripció

La Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació, presenta la IX Edició del Divercinema. El projecte pretén anar més enllà d’exhibició fílmica per a la recepció passiva dels participants. Persegueix generar dinàmiques socioeducatives, amb implicació del alumnat i professorat assistents, que promoguen la consciència de la diversitat cultural, el respecte a la diferència i la construcció de la cohesió i la convivència social.

Sessió de cinema:
Utilitzant “la gran pantalla” com a estratègia didàctica, pretenem oferir elements d’anàlisis que ens permeten conèixer altres realitats i fomentar una mirada més crítica d’aquells aspectes que poden contribuir a un món més just.
En aquesta novena edició de Divercinema es projectarà el llargmetratge La Bona Mentida drama americà dirigit per Philippe Falardeau, estrenada en el 2014.

Objectius

  • Generar dinàmiques socioeducatives que promoguen la consciència de la diversitat cultural
  • Estimular la solidaritat amb el refugiats, el respecte a la diferència i la construcció de la cohesió i la convivència social.

Adreçat a

ESO1, ESO2, ESO3, ESO4, UP

Calendari i Horari

Del 13 al 17 de novembre 2017

Aportacions del Ajuntament

La Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració: Sessió de cinema gratuïta per a grups educatius.i guia didàctica en format digital.

Observaciones

Les projeccions es realitzaran en la Filmoteca Valenciana, Plaza de l’Ajuntament, 17.

Informació

C.A.I-AMICS València

C/ del Pozo s/n
96 2087423
cai.amics@valencia.es
https://www.facebook.com/valenciaespaiobert.es