>>Cuida el teu planeta. Aprén a reciclar
Cuida el teu planeta. Aprén a reciclar 2019-07-30T13:15:58+00:00

Project Description

Cuida el teu planeta. Aprén a reciclar

Cuida tu planeta. Aprende a reciclar

Descripció

Amb estos tallers volem endinsar a l’alumnat al món del reciclatge i les energies netes. Es tracta d’informar d’una manera lúdica i didàctica, com adoptant uns senzills hàbits en la nostra vida quotidiana, podem col·laborar amb la cura del medi ambient. Es tractaria, en definitiva, de fomentar el desenrotllament d’una consciència ecològica en els alumnes i les alumnes, de manera que es donen compte que ells mateixos i elles mateixes poden influir de manera positiva amb les seues actuacions del dia a dia, en l’atenció i preservació del nostre planeta.

Objectius

  • Sensibilitzar els alumnes i les alumnes sobre la importància que a curt, mitjà i llarg termini, té la conservació del nostre entorn.
  • Conéixer el món el reciclatge i com reciclar correctament.
  • Implicar als alumnes i a les alumnes en les diferents accions que de forma quotidiana són de gran benefici per al medi ambient: arreplega selectiva de fems, aprofitament dels recursos naturals, ús eficient de l’energia de forma eficaç i responsable, accions de reutilització i reciclatge.
  • Preparar-los per al futur on les energies renovables tindran un clar paper en les nostres vides.

Adreçat a

CEE, EP3, EP4, EP5, EP6

Calendari i Horari

  • Al llarg del curs escolar, en horari de matins
  • Duració estimada de l’activitat: de 1 a 2 hores.

Aportacions del Ajuntament

Coordinació i difusió des del Servici d’Educació.

Observacions

  • Es realitzarà per personal d’Avacu (Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris) en les aules del Centre de Recursos i Formació de Consum de l’Ajuntament de València, situat al C/ Alcalde Gisbert Rico, 18 acc. de València.
  • Grup-Aula.

Informació

963942977 – 627476678

ODS relacionats amb el programa

Logotipo Centre de recursos i formació de Consum València