Project Description

Campanya “Dia Mundial de les Aus Migratòries”

Campaña "día mundial de las aves migratorias"

Descripció

La Societat Espanyola d’Ornitologia (SEO/BL), organitza durant el Dia Mundial de les Aus Migratòries en tota Espanya. Es tracta d’un conjunt d’activitats que SEO/BirdLife du a terme a escala mundial, per a facilitar a la ciutadania l’observació d’aus i sensibilitzar sobre la seua problemàtica.

Es tracta d’una eixida fora del Centre Educatiu per a observar i conèixer “in situ” les aus dels jardins de la ciutat. Consisteix en una visita a Naturia, on l’alumnat visitarà una exposició sobre les aus, es realitzarà l’observació de l’avifauna del riu i, amb un “Anellador” especialista coneixerà en què consisteix l’anellament científic d’aus silvestres, quin és la seua utilitat i aprendre a reconèixer en el camp les principals espècies d’aus que es localitzen en aquesta àrea enjardinada.

Objectius

  • Observar aus en llibertat.
  • Descobrir i apreciar les aus de la ciutat.
  • Conèixer el fenomen migratori.
  • Conèixer la problemàtica de l’avifauna.

Requisits per a la seua execució

A la finalització de cada programa la/el docent responsable del grup, així com l’alumnat participant, emplenaran el qüestionari d’avaluació de qualitat. Aquest qüestionari s’emplena on-line. Els enllaços per al seu emplenament es troben al final de cadascun dels programes recollits en la pàgina de web d’educació.

Adreçat a

EP5, EP6, ESO1, ESO2, ESO3, ESO4, F.P.B

Calendari i Horari

  • Es realitza des del 21 d’Abril al 8 de Maig de 2020.
  • Té una durada de 3 hores en horari de 9.30 a 12.30 h.

Aportacions de l’Ajuntament

La Campanya està organitzada per la Regidoria d’Educació en col·laboració amb la Societat Espanyola d’Ornitologia (SEO/BirdLfe).

Material Didàctic

Es disposa de material didàctic de suport al programa. Aquest material està situat a continuació. És convenient que l’alumnat participant dispose d’una còpia en paper de la “Guia didàctica de l’alumnat”. La còpia la realitzarà el centre educatiu havent d’estar disponible a l’inici de l’activitat.

GUIA DIDÀCTICA DE L’ALUMNAT. CAMPANYA “DIA MUNDIAL DE LES AUS MIGRATÒRIES”

 

En breu disposarem de:

  • Guia Didàctica del professorat. Campanya “Dia mundial de les aus migratòries”

Observacions

La Campanya es desenvolupa en els locals de NATURIA, situats en el llit del riu Túria a l’altura del Passeig de la Petxina núm. 50

Informació

962082146 – 962084283

Qüestionaris d’avaluació

Qüestionari d’avaluació docent     https://goo.gl/forms/avpKAsMRBFimiMfm2

Qüestionari d’avaluació alumnat  https://goo.gl/forms/sWILXnuVuqC2lQlJ2

ODS relacionats amb el programa